Macramé wallhanging Dusty Lotus
0 Reviews | Add review

Grote macramé muurhanger in zacht poeder roze 115 x 79. Dit is echt een eyecatcher en ze zal in elke ruimte tot haar recht komen. Geknoop met hoooked Zpagetti en deze dame heeft laag na laag volle ...

Product number

1212 

Shipping costs

€ 6,95 

Shipping

binnen 1-3 werkdagen

€ 119,95 *
Price per stuk

Stock : 1

Quantity: 
Order

| More

Do you have a question about this product?

Ask us your question

Grote macramé muurhanger in zacht poeder roze 115 x 79. Dit is echt een eyecatcher en ze zal in elke ruimte tot haar recht komen. Geknoop met hoooked Zpagetti en deze dame heeft laag na laag volle franjes en dat geeft een mooie textuur in combinatie met de knopen. Dus ben je op zoek naar een showstopper voor in je huis dan is deze beauty  gemaakt voor jou!

  • Handmade with lots of knots
  • Materiaal: Houten stok, poederroze Hoooked Zpagetti
  • Totale breedte inclusief  houten stok 79 cm 
  • Stok breedte
  • Totale lengte115 cm
  • Lengte vanaf stok

Alle macramé muurhangers zijn met de hand vervaardigd door mij en ''made with lots of knots'' Elk stuk is absoluut one-of-a-kind. Wil je een custom made macramé muurhanger of dromenvanger bestellen? jij vraagt ik knoop! Alle eerder verkochte ontwerpen gemaakt door mij kan ik op aanvraag weer na maken al zijn lichte variaties en wijzigingen van materiaal mogelijk. 
Wil je een impressie krijgen van mijn werk? Bekijk dan het LOOKBOOK hier.

Dus ben je op zoek naar een persoolijk cadeau zoals een kraamcadeau of een verjaardags cadeau of een voor bruiloft, ik maak voor jou naar wens een dromenvanger of muurhanger op maat. Jij bepaald de kleur en welke naam en welk materiaal. Via foto's die ik jou stuur met whatsapp bepalen we samen de kleuren en het materiaal zodat ik jou visie kan uitwerken.

Add review

Review must be approved by an administrator before being posted.

No reviews found.

Ask a question about this product

Fields marked with a * are mandatory

Your question has been sent! Thank you.

We will provide you with an answer as soon as possible.